Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen bij Fotoalbums Maken

Waarom is Fotoalbums Maken zo goedkoop?

Het antwoord is simpel, door te standariseren houden we de kosten van onze fotoalbums laag en daar profiteer je van!

Wanneer wordt je fotoalbum geleverd?

Om zo efficiënt mogelijk te produceren worden de fotoalbums eerst per soort verzameld en daarna in 1 keer geproduceerd. Je bestelling wordt standaard binnen 3 werkdagen geproduceerd en verzonden. PostNL bezorgt je bestelling.

Spoedverzending nodig? Voor € 10,00 wordt je fotoalbum binnen 2 werkdagen geproduceerd en verzonden.

Wat is de kwaliteit van de fotoalbums?

De fotoalbums worden gedrukt met een professionele digitale pers, een Kodak NexPress. Een hoogwaardige 4 kleurendruk op prachtig fotopapier. Lees meer over de Kodak kwaliteit.

Wat zijn de verzendkosten?

De handling en transportkosten bedragen € 4,45 voor elk eerste fotoalbum en € 2,00 voor elk volgende fotoalbum binnen dezelfde bestelling.

Hoe werkt de gratis fotoalbum software?

Raadpleeg voor meer informatie, over het gebruik van de gratis fotoalbum software, onze handleiding.

Wat doe ik aan een foutmelding?

De software heeft verbinding nodig met het internet. Controleer je internetverbinding en zorg dat de software van Fotoalbums Maken niet wordt geblokkeerd door je firewall. Je kunt in de standaard Windows firewall een programma toevoegen, zodat deze niet meer wordt geblokkeerd.

Bereikbaarheid helpdesk

Om de kosten te beperken, en daarmee ook onze verkoopprijzen laag te kunnen houden, is onze helpdesk uitsluitend via e-mail te bereiken. Je ontvangt altijd binnen 1 werkdag een antwoord op je vragen.

Maak je eigen fotoalbum

Met de gratis software van Fotoalbums Maken kun je gemakkelijk je eigen fotoalbum maken. Leg nu al je herinneringen vast!

iDeal Mister Cash PostNL

2023 © Copyright Fotoalbums Maken