Fotoalbum A4 Hardcover

A4 fotoalbum met harde kaft

Het Fotoalbum A4 Hardcover heeft een stevige harde kaft en kan gevuld worden tot 200 pagina's, waardoor je er honderden foto's in kwijt kunt!

Omslag Harde kaft
Formaat A4 (29,7 x 21 cm)
Afdrukrichting Liggend & Staand
Pagina's 24 - 200

Het meest populaire formaat fotoalbum met een harde kaft is het Fotoalbum A4 Hardcover. Begin direct met het maken van jouw eigen Fotoalbum A4 Hardcover.

vanaf € 19,99

Begin nu

Liggend Staand

Fotoalbum A4 Hardcover Liggend

Vul een fotoalbum met tientallen foto's

Als je vele tientallen of honderden foto's hebt en een fotoalbum wilt maken met een harde kaft, dan kun je het beste kiezen voor een Fotoalbum A4 Hardcover.

Dit grote formaat fotoalbum is erg geschikt voor het vullen van je vakantiefoto's, voor het maken van een jaaroverzicht van je (klein-)kinderen en andere bijzondere gelegenheden.

De hardcover fotoalbums hebben een harde kaft die je zelf volledig kunt opmaken. Zo is het mogelijk om, zonder meerprijs, één of meerdere foto's op de omslag te plaatsen en je kunt het fotoalbum ook een toepasselijke titel op de voor- en/of achterzijde geven. Ook kun je gratis een titel plaatsen op de rugzijde van het fotoalbum.

Het Fotoalbum A4 Hardcover bevat standaard 24 pagina's, maar je kunt dit hardcover fotoalbum uitbreiden tot maar liefst 200 pagina's! In onze gebruiksvriendelijke software kun je ook nog eens verschillende effecten toepassen op de toegevoegde foto's en achtergronden toevoegen, waarmee je een sierlijk fotoalbum kunt maken. Op de achterzijde van de omslag en de laatste pagina van het binnenwerk wordt een barcode geplaatst. Het is mogelijk om bij het bestellen er voor te kiezen om, tegen een kleine meerprijs, deze barcode uit het fotoalbum te laten verwijderen.

Je kunt veilig betalen via iDeal en creditcard.

Productopties voor Fotoalbum A4 Hardcover

Papierkeuze Prijs per pagina Omschrijving
Standaard € 0,00 Zwaar papier met een zeer lichte glans
UV Hoogglans € 0,15 Zwaar papier met een glanzende uitstraling

Maak je eigen fotoalbum

Met de gratis software van Fotoalbums Maken kun je gemakkelijk je eigen fotoalbum maken. Leg nu al je herinneringen vast!

iDeal Mister Cash

2024 © Copyright Fotoalbums Maken