Fotoalbum A4 Softcover

A4 fotoalbum met zachte kaft

Een Fotoalbum A4 Softcover is een uitstekend formaat fotoalbum om van je vakantie of een andere bijzondere gelegenheid een mooi groot fotoalbum te maken.

Omslag Zachte kaft
Formaat A4 (29,7 x 21 cm)
Afdrukrichting Liggend & Staand
Pagina's 24 - 200

De mooiste fotoalbums maak je helemaal zelf! Open de gratis software en begin direct met het maken van je eigen Fotoalbum A4 Softcover.

vanaf € 17,99

Begin nu

Liggend Staand

Fotoalbum A4 Softcover Liggend

Maak je eigen fotoalbum

Voor het maken van een Fotoalbum A4 Softcover is het handig om eerst alle foto's die je wilt gaan gebruiken eerst overzichtelijk te verdelen in mappen. Op deze manier kun je georganiseerd en gestructureerd te werk gaan en zal dit bij het maken van een softcover fotoalbum een stuk gemakkelijker gaan.

Zodra je alle foto's uitgezocht hebt, kun je aan de slag gaan met het maken van een Fotoalbum A4 Softcover. Dit fotoalbum heeft een zachte, flexibele omslag die je zelf volledig kunt vormgeven en laten bedrukken. De kaft kan voorzien worden van een of meerdere foto's en natuurlijk een gepaste titel bevatten.

De pagina's van het binnenwerk kun je natuurlijk ook zelf opmaken. Dit kun je op drie verschillende manieren doen; het is allereerst mogelijk om met een blanco fotoalbum te beginnen en zelf een compleet ontwerp te maken. Je kunt er ook voor kiezen om de software het fotoalbum automatisch te laten vullen met sjablonen, waarna je vervolgens alleen nog maar de foto's hoeft toe te voegen. Het is zelfs mogelijk om het fotoalbum automatisch te laten vullen met foto's, zodat je binnen 1 minuut klaar kunt zijn met het fotoalbum!

Naast het toevoegen van foto's kun je ook teksten plaatsen om je leukste herinneringen aan de foto's toe te voegen, of bijvoorbeeld om plaatsnamen en/of andere locaties aan te geven.

Zodra je fotoalbum klaar is kun je optioneel nog voor een hoogglans-afwerking kiezen. Hierbij krijgen alle pagina's een glanzende uitstraling waardoor het fotoalbum een nog luxere uitstraling heeft!

Productopties voor Fotoalbum A4 Softcover

Papierkeuze Prijs per pagina Omschrijving
Standaard € 0,00 Zwaar papier met een zeer lichte glans
UV Hoogglans € 0,15 Zwaar papier met een glanzende uitstraling

Maak je eigen fotoalbum

Met de gratis software van Fotoalbums Maken kun je gemakkelijk je eigen fotoalbum maken. Leg nu al je herinneringen vast!

iDeal Mister Cash

2024 © Copyright Fotoalbums Maken