Fotoalbum A5 Softcover

A5 fotoalbum met zachte kaft

Een Fotoalbum A5 Softcover is een handig formaat fotoalbum dat geschikt is voor vele gelegenheden.

Omslag Zachte kaft
Formaat A4 (21 x 15 cm)
Afdrukrichting Liggend & Staand
Pagina's 24 - 200

Verzamel je leukste foto's en kies uit een staand of liggend formaat en begin nu met het maken van je eigen softcover fotoalbum.

vanaf € 12,99

Begin nu

Liggend Staand

Fotoalbum A5 Softcover Liggend

Leg je herinneringen vast een in fotoalbum

Bij Fotoalbums Maken kun je van je eigen foto's en teksten vliegensvlug zelf een fotoalbum maken. Als je bijvoorbeeld op vakantie of een weekendje weg bent geweest, dan heb je ongetwijfeld je digitale camera of smartphone vol staan met de leukste foto's.

Om er voor te zorgen dat je deze bijzondere herinnering nooit meer hoeft te vergeten, dan kun je heel gemakkelijk zelf je eigen fotoalbum maken. Zelfs als je nog nooit een fotoalbum hebt gemaakt, zul je ontdekken dat het totaal niet moeilijk is. Het is een kwestie van foto's en teksten toevoegen en in een mum van tijd heb je een prachtig naslagwerk voor de toekomst gemaakt. Dit hoeft natuurlijk geen super-de-luxe fotoalbum en adembenemend ontwerp te zijn, want het belangrijkste is dat je zelf helemaal tevreden bent over je fotoalbum!

Het Fotoalbum A5 Softcover heeft een handige softcover, waardoor je gemakkelijk door het fotoalbum kunt bladeren en mee kunt nemen naar verjaardagen om aan belangstellenden te laten zien.

Het fotoalbum kan uitgebreid worden tot 200 pagina's en je hebt de volledige vrijheid om er een fraai fotoalbum van te maken. Naast het binnenwerk kun je ook zelf de omslag ontwerpen. Plaats bijvoorbeeld de leukste foto op de voor- of achterzijde van dit softcover fotoalbum en geeft het album natuurlijk een toepasselijke titel.

Naast het toevoegen van eigen foto's en teksten kun je ook nog kiezen uit verschillende achtergronden en leuke effecten om je fotoalbum nog mooier te maken!

Productopties voor Fotoalbum A5 Softcover

Papierkeuze Prijs per pagina Omschrijving
Standaard € 0,00 Zwaar papier met een zeer lichte glans
UV Hoogglans € 0,10 Zwaar papier met een glanzende uitstraling

Maak je eigen fotoalbum

Met de gratis software van Fotoalbums Maken kun je gemakkelijk je eigen fotoalbum maken. Leg nu al je herinneringen vast!

iDeal Mister Cash PostNL

2023 © Copyright Fotoalbums Maken