Fotoalbum A5 Hardcover

A5 fotoalbum met harde kaft

Het Fotoalbum A5 Hardcover is voorzien van een harde omslag en kun je volledig zelf ontwerpen. Ontwerp zelf een omslag en vul het fotoalbum met je eigen foto's en teksten.

Omslag Harde kaft
Formaat A4 (21 x 15 cm)
Afdrukrichting Liggend & Staand
Pagina's 24 - 200

Maak nu een fotoalbum met een harde kaft van A5 formaat en vul deze met je eigen foto's en teksten.

vanaf € 14,99

Begin nu

Liggend Staand

Fotoalbum A4 Hardcover Liggend

Een fotoalbum met bijzondere momenten

Een Fotoalbum A5 Hardcover leent zich perfect voor bijzondere momenten in je leven. Denk bijvoorbeeld aan een (korte) vakantie, een stedentrip of een weekendje weg waarvan je leuke foto's hebt gemaakt. Deze foto's verdwijnen vaak, na één keer bekeken te hebben, op de harde schijf van je computer of in de cloud.

Bij Fotoalbums Maken kun je een A5 fotoalbum maken op de manier zoals je het zelf graag wilt. Zo kun je zelf bepalen hoeveel foto's je op een pagina wilt plaatsen of hoe de omslag er uit moet komen te zien. Het binnenwerk van het Fotoalbum A5 Hardcover bevat standaard 24 pagina's, maar je hebt de mogelijkheid om deze uit te breiden tot 200 pagina's. Aangezien je meerdere foto's op een pagina kunt plaatsen, heb je op deze manier de mogelijkheid om honderden foto's in je eigen hardcover fotoalbum toe te voegen! Naast het toevoegen van foto's kun je ook begeleidende teksten of zinnen bij de foto's plaatsen, zodat je er een boeiend verhaal van kunt maken of het verhaal "achter de foto" kunt vertellen!

De harde omslag van het Fotoalbum A5 Hardcover kun je ook zelf ontwerpen. Hardcover fotoalbums hebben ook ruimte voor een eigen rugtekst, zodat je de titel van het fotoalbum ook op de rug kunt plaatsen. Dit heeft als voordeel dat het fotoalbum in een kast weer gemakkelijk terug te vinden is. Natuurlijk kun je op deze manier ook een oplopende en/of chronologische volgorde maken van je fotoalbums. Maak bijvoorbeeld voor je kinderen van elk levensjaar een fotoalbumpje!

Productopties voor Fotoalbum A5 Hardcover

Papierkeuze Prijs per pagina Omschrijving
Standaard € 0,00 Zwaar papier met een zeer lichte glans
UV Hoogglans € 0,10 Zwaar papier met een glanzende uitstraling

Maak je eigen fotoalbum

Met de gratis software van Fotoalbums Maken kun je gemakkelijk je eigen fotoalbum maken. Leg nu al je herinneringen vast!

iDeal Mister Cash

2024 © Copyright Fotoalbums Maken