Prijslijst

Fotoalbums

Alle fotoalbums van Fotoalbums Maken bevatten standaard 24 pagina's, maar kunnen uitgebreid worden tot maar liefst 200 pagina's. De extra kosten van afwijkende papiersoorten en omslagen staan vermeld op de verschillende productpagina's.

Fotoalbum Prijs Extra pagina
A5 Softcover € 12,99 € 0,35
A4 Softcover € 17,99 € 0,50
A5 Hardcover € 14,99 € 0,35
A4 Hardcover € 19,99 € 0,50

Papiersoorten

Alle fotoalbums hebben zwaar papier, met een lichte glans. Voor een kleine meerpijs kan het papier ook worden voorzien van UV Hoogglans. Dit zorgt ervoor dat de pagina's qua uitstraling meer glanzen. De meerprijs hiervan varieert per fotoalbum.

Barcode verwijderen

Elk fotoalbum bevat standaard een barcode op de achterzijde en op de laatste pagina. Je kunt het fotoalbum ook zonder barcode laten produceren. De kosten hiervan zijn slechts € 2,75.

Spoedverzending

Onze fotoalbums worden standaard binnen 3 werkdagen verzonden. Het is mogelijk om voor € 10,00 je fotoalbum met spoed te laten produceren. Het fotoalbum wordt dan binnen 2 werkdagen verzonden.

Verzendkosten

Voor elk eerste fotoalbum binnen een bestelling zijn de verzendkosten € 4,45. Wanneer je meer dan 1 fotoalbum tegelijk bestelt, dan hoef je nog maar € 2,00 aan verzendkosten te betalen voor elk extra fotoalbum.

Maak je eigen fotoalbum

Met de gratis software van Fotoalbums Maken kun je gemakkelijk je eigen fotoalbum maken. Leg nu al je herinneringen vast!

iDeal Mister Cash

2024 © Copyright Fotoalbums Maken